Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap

29. marts 2006 PrintvenligHoldturneringen opdateret
Af Niels Erik Nielsen

Holdturneringen 2005-06 blev færdigspillet i sidste uge, men der kan først sættes endelig punktum, når et par op- og nedrykningskampe er afviklet, men allerede nu kan man under punktet holdskak se gældende slutstillinger.

I serie 2, kreds 3 sluttede Korup-Ubberud 1 og Højfyn begge med 22,5 brætpoint og 5,5 matchpoint, og da deres indbyrdes møde i 1. runde endte 2,5-2,5, må parterne ud i en omkamp om pladsen i serie 1.

De to syvere i serie 1, Odense 3 og Nr. Aaby 2 mødes i en kvalifikationskamp, hvor taberen må en tur ned i serie 2.

Undervejs har systemet ikke gjort det muligt at indarbejde resultater, hvis hold udeblev eller udtrådte, på rette vis, men alle facts er nu på plads. Det gælder også samtlige enkeltresultater, der allerede er konfereret af med rating kartoteksfører Bjørn Laursen, så de ratingtal, som er angivet ud for hver enkelt spillers præstation, er godkendte.

Han har for øvrigt rost den uventede fynske hurtighed i høje vendinger, og jeg vil da gerne benytte anledningen til på denne plads at takke de ansvarlige for en god sæson på dette vigtige område; det gælder naturligvis TL Erik G. Andresen, men hovedparten af æren tilkommer nu FSU’s tidligere formand Finn Fejrskov, som klubformænd og holdledere garanteret har stiftet bekendtskab med, når de har sendt resultaterne ind. Finn har lagt samtlige resultater ud på denne hjemmeside, så nu ved de mange menige skakspillere, der har haft glæde af den hurtige resultatformidling, hvor de skal rette takken hen.


© 2019 Fyns Skak Union