Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap

23. marts 2006 PrintvenligForslag til nye HT regler
Af Poul Jacobsen

Sæsonens holdturnering nærmer sig med stormskridt sin afslutning. De seneste års ændringer i reglerne for holdturneringen har efterhånden gjort det vanskeligt for mange at gennemskue hvordan turneringen egentli skal spilles, og hvorledes klubberne skal forholde sig til det ene eller det andet.

FU har derfor udarbejdet et helt nyt regelsæt, som vi håber at få vedtaget i sin helhed på det kommende hovedkredsmøde. Forslaget taget både hensyn til det vigende medlemstal, og også den nye måde turneringen afvikles på, med rating i alle rækker osv.

Nogle af de nye regler kan opfattes som stramninger - det kan vi ikke komme udenom. Det er resultatet af at vi har valgt at lægge os meget tæt på divisionsturnerings reglementet, både fordi det forekommer logisk og fordi DSUs administrative systemer (programmet som styrer holdturneringen) kræver at vi følger samme regler - ellers kan programmet ikke rigtig bruges. Og kan programmet ikke bruges er det et kæmpe arbejde at være Turneringsleder - det er i forvejen omfattende, men de nye regler vil gøre det en del nemmere.

Se FU forslag til HT reglement her - pdf fil

 

Læs også:
Hovedkredsmøde fredag aften (30. marts 2006)

© 2019 Fyns Skak Union