Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


19. maj 2022 PrintvenligMange nye resultater er inde
Af Michael Nielsen
Vi har en lang række af turneringer som er blevet færdigspillet her inden sommerferien står for døren. I Læseforeningen gik man fra at kunne fejre en fantastisk afslutning på Serie 1, som for første gang i mands minde strakte sig over 9 kampe, hvor Læseforeningens 3 og 4 hold inden rundestart var favoritter til at få en billet til Fynsserien næste år. Der var lynhurtigt afgjort en 4½ - 3½ sejr til Nyborg i kampen mod LF 4, hvilket betød at Odense skulle vinde med 7½ eller mere mod FREM, for at tage andenpladsen fra LF 4.

Vi har også haft fornøjelsen af at udnævne vindere for 3.HK's Pokalskak 2020 og 2022, som i 2020 endte abrupt med nedlukninger, så de to hold der skulle have spillet finale (LF1 og FREM 1) er blevet kåret som delt 1.plads.
Her i dette år fik vi endelig mulighed for at kunne spille igen, og her endte de samme hold ud i at skulle spille en finale, som endte 2½ - 1½ til Læseforeningens favør.Der skulle også spilles om to pladser til at deltage i Bredderækken til DSU's pokalstævne, så her afholdt FREM et kvalifikationsstævne som endte med sejr til de to hold Læseforeningen stillede med.
Der var kun to hold som stillede op til Elite rækken, LF og Frem og de går dermed videre.


© 2019 Fyns Skak Union