Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap


Indbydelser:
3. januar 2019 PrintvenligGodt Nytår
Af Jørgen Kiel
Godt Nytår

Som nogle af jer allerede har bemærket, afholder Læseforeningen igen FM med opstart torsdag den 10-1-2019. I år bliver der udover den 9 runders hovedturnering, lavet en gruppe med et ratingloft på 1200 og kortere betænkningstid, i denne turnering er der kun 5 runder. Den starter først 7-3-2019, så begge turneringer slutter samtidig.
I kan tilmelde jer til begge turneringer via skak.dk eller via et direkte link på Læseforeningens hjemmeside.

Det blev besluttet sidste år på H.B-møde, at der skulle strammes op på skakdommer situationen bl.a at der ikke må være spillende skakdommer på et divisionshold, dog kan der søges disp. i særlige tilfælde.
Derfor er der brug for at der bliver uddannet flere skakdommere. Hvis du er interesseret i at blive skakdommer så kontakt mig på j.kiel@isoplus.dk.

F.S.U. holder Hovedkredsmøde den 29-3-2019 hos læseforeningen. Der ligger allerede en dagsorden i kalenderen på F.S.U hjemmeside. Endelig dagsorden vil blive sendt ud til klubformændene sidst i februar.
Som jeg allerede gjorde opmærksom på på sidste Hovedkredsmøde genopstiller jeg ikke og derfor vil der mangle et FU medlem, der bliver også brug for en suppleant.
Sidder der allerede nu én som kunne tænke sig en af disse poster så kontakt mig på j.kiel@isoplus.dk.

HUSK AT TILMELDE JER FM.

Venlig Hilsen

Jørgen Kiel.

© 2019 Fyns Skak Union