Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


22. august 2018 PrintvenligNyt fra FU
Af Jørgen Kiel
Vi har i FU besluttet at give 100 kr. i tilskud til hver af de fynske juniorer, som ønsker at deltage i odensemesterskabet 2018.

Vi har i FU indkøbt 50 skakspil af plastik, og 50 stk. DGT 3000 urer. Så hvis i skal afholde en stor turnering, eller andet hvor i skal bruge en masse spil, er i meget velkommen til at låne dem. I skal bare kontakte Jørgen Kiel.
Vi har i 3 hovedkreds jo også et gigaskakspil, som desværre bliver brugt alt for lidt.
dette kan i også altid låne.

Fredag den 24-8-2018 er der på natklub Chateau Motel i KBH.er der Copenhagen Chess slam, en aften i skakkens tegn. Flere store skaknavne kommer og spiller blindskak. Der vil også være en match Battle of the sexes, der vil også selv være mulighed for selv at spille en masse hygge skak. Alt er gratis man skal bare huske at melde sig til på denne mail. frank@chateaumotel.dk. Læs mere på skak.dk
Håber der er mange der vil deltage.

Copenhagen Chess Slam er et af de mange tiltag Rune Friborg har sat i gang, for at fremme skakken, mere omtale og forhåbenlig flere nye medlemmer.
Vi håber at Rune på et tidspunkt i løbet af året, laver et skakevent i Odense, og
I den forbindelse med at der kommer mere omtale, skal vi i klubberne være klar til at tage i mod evt. nye medlemmer. Vi skal/bør i klubberne også selv gøre et større stykke arbejde i år, for at fremme skakken, og udnytte Runes arbejde, ellers kan det hele være spildt.

Vi vil i FU ønske alle et godt skakår.





© 2019 Fyns Skak Union