Søg i nyheder Kontakt fsu Sitemap
Liveskak


19. oktober 2010 PrintvenligLIVE fra OM - få et gratis grundkursus
Af Niels Erik Nielsen

Når startskuddet går til 1. runde af Odensemesterskabet på torsdag, bliver der samtidig premiere på Fyns Skak Unions nyligt indkøbte LIVE-brætter.

Chresten Nielsen og Poul Jacobsen har efter en del begyndervanskeligheder endelig fået maskineriet til at fungere, og går alt efter planen, står den på LIVE-transmission her på sitet torsdag, fredag og lørdag fra kl. 10-21 og søndag fra kl. 10-15.

En langsigtet investering
En af de væsentligste grunde til at investere i de 8 sæt bræt, brikker og ure var naturligvis at gøre unionen selvhjulpen, hvad angår LIVE-dækning fra store lokale arrangementer.

Med afholdelsen af DM 2011 i Odense er der ikke længe til, at indkøbet for alvor skal stå sin prøve, og i den forbindelse bliver OM en glimrende lejlighed til at afprøve materialet.

Tanken bag FSU’s store investering er selvfølgelig også, at så mange klubber som muligt skal have mulighed for at gøre brug af udstyret.

Her er transmission fra holdkampe en af flere oplagte muligheder. 

Få et gratis grundkursus
Det kræver naturligvis en vis oplæring, og den første mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med opsætning og betjening kommer allerede i denne uge!

FU har nemlig lavet en aftale med den svenske ekspert, der tidligere har demonstreret sine færdigheder ved såvel DM som Politiken Cup.

Han kommer til Odense onsdag eftermiddag og vil opholde sig på spillestedet i Ungdomshuset, Nørregade 60 under Odensemesterskabet.

Derfor opfordrer FU interesserede fynske skaksspillere til at gøre brug af denne unikke mulighed for at få et grundkursus i LIVE-transmission!

FSU-formand Poul Jacobsen kan kontaktes på tlf. 40 83 36 16 for nærmere aftaler og yderligere oplysninger.

Sådan fungerer det i andre turneringer
For at de forhåbentlig mange interesserede kan få en idé om, hvordan en vellykket transmission tager sig ud på nettet, er her links til den igangværende stormesterturnering i Skanderborg samt til årets største skakbegivenhed Politiken Cup.

Begge benytter sig af samme system, som er indkøbt af FSU.

Skanderborg GM: http://www.liveskak.dk/2010/skanderborggm/r5/maxbredde.htm

Politiken Cup 2010: http://www.ksu.dk/politiken_cup/live/1/live.aspx?aar=2010

Læs også:
LIVE fra pokalturneringen (23. november 2010)
Odensemesterskabet - status inden sidste runde (24. oktober 2010)
Toms Kantans Odensemester 2010 (24. oktober 2010)
Toms tromler modstanderne ned (23. oktober 2010)
OM 2010 godt fra start (21. oktober 2010)

© 2019 Fyns Skak Union